måndag 27 februari 2017

Så håller du koll på finansvärlden


En viktig del i att lyckas med sina investeringar är kunskap. Inte bara om bolagen utan även om omvärlden. Jag tänkte därför ta och tipsa om vilka tidningar jag läser för att hålla koll. Är man nybörjare kan ett första steg vara att följa marknaden ett tag för att sedan kliva in när man känner sig redo.

Som favorittidning nr 1 har jag Dagens Industri. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Det jag gillar med DI är att de på ett sakligt och korrekt sätt presenterar relevanta nyheter. De presenterar vad jag vill veta. En del handlar om politik, vilket kan vara bra att hålla koll på då detta kan påverka finansmarknaden. Jag tycker att nyheterna presenteras på ett bra sätt då det inte känns lika vinklat som det gör om man läser en likadan nyhet i någon annan blaska. Tidningen är också inriktad på ekonomi vilket gör att man slipper annat krafs som man ändå inte är intresserad av. Tack vare Dagens Industri kan jag på ett enkelt sätt hänga med på svängarna i finansvärlden. Om du inte redan läser den så vill jag rekommendera dig att testa. Bilda dig en egen uppfattning!

Lite kul är att min mamma som är totalt ointresserad av börsen och ekonomi ändå brukar läsa tidningen om hon får möjlighet. Som tidning borde det inte finnas ett bättre betyg än så. Jag har funderat lite på hur det kan vara såhär och har vid de gånger jag frågat henne fått till svar att hon tycker att de har en del väldigt intressanta reportage. Jag kan bara instämma i det.

Just nu har de en kampanj om att du kan få tillgång till alla låsta artiklar första månaden för 29 kr. Se länk nedanför. Detta kan vara ett bra tillfälle att testa tidningen om man aldrig läst den innan. Vill man inte ha de låsta artiklarna tycker jag ändå att DI ger en bra upplevelse för gratisläsaren. Återigen gäller det att du hittar en lösning som passar dig. Dagens Industri är en del av min lösning för att ha koll på finansvärlden, och jag är mer än nöjd med det valet.

Här är en länk till erbjudandet hos Dagens Industri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar