söndag 12 mars 2017

5 bra aktiepoddar du borde följaAktiepoddar tycker jag är ett bra sätt att slappna av, men ändå få ut något av det. Man kan lyssna medan man gör något annat och istället för att lyssna på radio där de diskuterar strunt kan man ju lika gärna lyssna på poddar som handlar om aktier. Jag hinner inte med att följa alla alltid och har ingen direkt favorit. Rubrikerna om vad de pratar om är det som fäller avgörandet!

Mer noggrant följer jag istället EFN börslunch. Jag brukar kolla på nästan varje avsnitt och det är något jag verkligen rekommenderar. De brukar ta upp vad som hänt under dagen och ha med intressanta gäster. Perfekt att kolla på om man inte har någon lunchdejt!

Här är mina tips på aktiepoddar:

1. #pratapengar

2. Börspodden

3. #Sparpodden

4. Fill or Kill

5. Digitalpodden

Brukar du lyssna på någon aktiepodd?

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Riktigt kul att börja följa din blogg och tusen tack för att du länkat vidare till min egna här :)

  Att lyssna på poddar är definitivt en av de mest praktiska källorna till ökad kunskap enligt mig.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för din kommentar. Ja, jag tycker att du har en intressant blogg :) Poddar kan vara ett bra komplement för kunskap. Kör hårt mot miljonen!
   Mvh
   Bearfighter Investment

   Radera
 2. Visst kan det vara kul med bloggar, men garanterar att du lär dig mer om du lägger dessa 5 timmar i veckan som dessa ungefär tar på att läsa böcker eller rapporter.
  Skriv för dig själv ner vad du lärde dig från senaste avsnittet av respektive podds avsnitt och granska kritiskt om det var väl spenderad tid.
  Sagt i all välmening.

  /Revisorn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Självklart får jag ut mer av att läsa rapporter och böcker, jag har inte påstått något annat heller... Jag tycker dock att det är kul att lyssna på poddar när jag är ute och går eller lagar mat. Det är skönt att bara höra lite röster ibland för att koppla av hjärnan. Jag kan även säga att rapporter och annat får sig beskörda del också ;)
   Mvh
   Bearfighter Investment

   Radera