torsdag 4 maj 2017

Två innehav ut ur portföljen!Jag har den senaste tiden valt att kliva ur mina positioner i två bolag. Det första gäller Firefly där jag sålt av min lilla bevakningsposition. Det andra innehavet var Orkla där jag klivit ur hela positionen. Anledningen till det här är att jag vill öka likviditeten i portföljen. Firefly tycker jag har orimligt hög värdering. Orkla säljer jag främst för att det var det innehavet som jag minst ville ha kvar i portföljen. Annars är det två bolag som jag fortsatt gillar och kommer att ha koll på. 

Jag håller fast vid min långsiktiga strategi, men för att portföljen ska må bra krävs lite omstruktureringar ibland och detta var en del i ledet. Eventuellt kommer jag att justera några andra innehav lite framåt men det meddelar jag då ifall det blir aktuellt. Ta hand om er!

2 kommentarer:

  1. Riktigt kul att få läsa om Firefly här. Har hört bolaget åtskilliga gånger i Börspodden men aldrig riktigt förstått vad bolaget sysslar med :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! I dagarna kom även en riktigt bra rapport för bolaget. Som sagt, ett bolag som kan vara värt att hålla koll på ;)

      Radera